Aprašymas

Aprašymas

Patirtis ultimate lankstumą, su Reguliuojamo Showerhead Laikiklis.Jos reguliuojamo kampo funkcija leidžia jums rasti geriausią dušu poziciją.Naujoviškas ne-grąžto dizainas užtikrina lengva diegimo proceso metu, sutaupyti laiko ir pastangų.Į electroplated baigti ne tik priduria, aptakus ir modernus prisiliesti prie jūsų vonios kambariui, bet ir suteikia puikią rūdžių, atsparumas, užtikrinant ilgalaikį našumą.Delninukas dizainas leidžia lengvai šalinimo ir valymo, priežiūros, vėjas.Paversti savo dušo patirties su šia universalus ir patogus laikiklis.

Savybės

-Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

-Medžiaga:ABS

-Dydis:7.50X7.50X6.30 cm/2.95X2.95X2.48in

-Mėgautis galutiniam dušo patirties su reguliuojama dušo kampas yra funkcija, kuri leidžia jums reguliuoti kampas į jūsų norimą vietą maksimalų komfortą.

-Atsisveikinti su sudėtingų įrenginių su mūsų paprastas instaliavimas, kad nereikia gręžti jokių skylių, sutaupyti laiko ir pastangų.

-Mūsų electroplated apdaila užtikrina, kad mūsų showerhead turėtojas yra rūdžių, atsparus ir patvarus, teikiant ilgalaikį naudojimą.

-Rankinės dizainas mūsų showerhead savininkas daro jį lengva prižiūrėti ir valyti, užtikrinti gerą dušas patirtis kiekvieną kartą.

-Mūsų universalus showerhead turėtojas tinka įvairių nustatymų, įskaitant vonios ir virtuvės, teikti patogus ir praktiškas sprendimas jūsų dušo poreikius.

1 x Showerhead Turėtojas

Papildoma Informacija

Feature8

showerhead atrama, tvirtinama prie sienų klijų

Feature9

showerhead laikiklis klijų

feature1

Showerhead Laikiklis

feature5

vonios sienelės purkštuvas turėtojas

Feature6

sienos showerhead laikiklis

Feature7

showerhead atrama

feature2

sienos dušo laikiklis

feature3

vonios kambarys showerhead laikiklis

Kilmės

Žemyninė Kinija

feature4

Dušo Reikmenys

Feature10

dušo purkštuvų bazės

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5