Aprašymas

X6HD Metalo Rėmas Pjovimo Miršta Įspaudas Trafaretai, Šablonas, Forma Rankdarbiai "PASIDARYK pats" Žymos Scrapbooking Kortelės, Dekoracijos Miršta

OOTDTY

Savybės: Aukštos kokybės Anglies Plieno: Geros kokybės miršta su dideliu kietumo, tvirtos ir ilgaamžės.Aukštos klasės procesas, todėl kraštai yra švarus, saugus susisiekti, peiliai line dizainas gali daro subtilus gabalai.

Geriausios Dovanos: Produktas daugiausia naudojamas įspaudas "PASIDARYK pats", ir skatinti vaikų gebėjimą vystyti rankų ir plėtoti žvalgybos.Galite akcijų jį savo draugui ar kas nors jums patinka.

"PASIDARYK pats" Priemones: Tai scrappers mirti yra taip convinence gali būti naudojamas "PASIDARYK pats" scrapbooking, albumas, foto, kortelės priėmimo, kvietimai, atvirukai ir kt.Ir paliks labai nustebinti savo šeimos ir draugų.

Plačiau "PASIDARYK pats" Panaudojimas: Idealiai būti naudojami, kad rankų darbo įspaudas žymas, 3D užrašų knygelė dekoracijos, tema atvirukai, sveikinimo atvirukai ir kt, atitinkančių jūsų brangiausia dovana ir pateikti jį į šeimos arba puikus draugas.

Tinka Įvairios Medžiagos: Tai mirti šablonai veikia daugelyje mirti pjovimo mašinos, supjaustyti lengvai įvairias medžiagas, tokias, kaip jautėsi, kortelės, gumuotas flanelė, ir medvilninio audinio, ir t.t!

Techniniai Duomenys: Medžiaga: Anglies Plienas

Spalva: Nuotraukos Rodo

Pakuotės Svoris: apytiksl.15g

Dydis: apytiksl.9x8.9cm/3.54x3.50in

(Daugiau Dydžio, Išsamiai, Prašome Žr. Nuotrauką.)

Komplektą Sudaro: 1 Rinkinys Mirti Gabalai

pastaba: Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Papildoma Informacija

Kilmės

Žemyninė Kinija

Modelio Numeris

X6HD10SC400078

Prekės Pavadinimas

OOTDTY

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5