Aprašymas

Kulka Taškų:

1.Daugkartinio naudojimo ir odos draugiškas: Pagaminti iš silikono medžiagos, tai žvakių laikiklis pelėsių yra dilimui, plyšimui atsparus, lankstus ir patvarus.Ji taip pat yra saugus ir aplinkai draugiškas jūsų odai ir aplinkai.

2 .Romantiška Atmosfera: Sukurti jaukią ir šiltą vakarienė žvakių šviesoje su šiuo nuostabiu myli formos silikono formos.Tai pelėsių leidžia jums padaryti savo myli shell žvakių laikikliai, kad yra puikus atostogų žvakės papuošimas.

3.Lengva naudoti: Ši žvakė turėtojas silikono pelėsiai yra lengva de-pelėsiai, kaip jis gali būti grąžintas į pradinę būseną po naudojimo.Viduje yra lygus ir lengvai nulupkite, išvengti plikas dėmės ir lenkijos.

4."PASIDARYK pats" amatų: Su šiuo žvakių laikiklis silikono formą, jūs galite pridėti blizgučiai, cirkonio, džiovinti žiedai ir kitų papuošalų sukurti savo unikalų amatų.Tai pelėsių tinka gipso, žvakės, epoksidinė derva, ir iš kitų medžiagų.

5.Universalus Konteineris: Ši žvakė turėtojas silikono formos gali būti naudojamos siekiant padaryti įvairių daiktų, tokių kaip parkeris laikikliai, makiažo teptuku saugyklų, vazonus, sultingi, puodus ir žvakė baseinuose.Ji turi daug naudoja ir funkcijas, kad atitiktų jūsų poreikius.

Desc ription:

Tai seashell silikono formos yra puiki DIY amatų entuziastai.Pagamintas su saugos ir aplinkos apsaugos omenyje, ji sklandžiai viduje lengvai išleisti, ir gali būti naudojamas kaip stalo dekoracija ar rašiklio laikiklis.

Specifikacija:

Gaminio medžiaga: silikonas

Gaminio dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Gaminio spalva: balta

Produktų Sąrašas:

myli shell silikono formos*1

Papildoma Informacija

Kilmės

Žemyninė Kinija

Medžiaga

Silikono formos

Modelio Numeris

Seashell Silikono Formos

Dydis

Silicone mold

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5