Aprašymas

Su šiuo silikono formą, jūs galite padaryti gražių veido formos gėlių vazonus!Ši lengva-atleiskite, pelėsių, kurie yra saugu naudoti orkaitėje, šaldiklis ir indaplovė, yra idealus suderinti romantišką ir malonus atmosfera jūsų namų dekoro.

Specifikacija:

Medžiaga: Silikonas

Dydis: (vidut.)7.5*7.3*10cm/2.95*2.87*3.94 cm

Pakavimo Sąrašas:

1* Gėlių Vazonas Pelėsių

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Išskirtinis Kūrinys: sudėtingų mergina vaizdas dizainas suteiks elegancijos ir žavesio į savo erdvę.Pagaminti su aukščiausios meistriškumo, tai pelėsių leidžia jums sukurti apsvaiginimo puodus, kad bus puošia jūsų kambarį, miegamąjį ar darbo.

2.Lengva Naudoti: Sukurti apsvaiginimo gėlių vazonai, įvairių formų ir dydžių su šiuo pelėsių.Derva naudojama, todėl puikiai tinka naudoti su medžiagomis, įskaitant modeliavimo molio, betono, gipso, ir daugiau.Be jokio vargo būdas atskleisti savo kūrybiškumą.

3.Gerai Padarė: Meistriškai su lanksti ir patvari silikoninė medžiaga, tai vazonas pelėsiai gali būti lengvai valomi, nesukeliant jokios žalos.Taip pat, šaldiklis, orkaitė ir indaplovė saugus, todėl puikiai tinka įvairių projektų.Daugkartinio naudojimo ir patogu naudoti vidaus arba lauko naudojimui.

4.Demould Lengvai: atsisveikinti su lipnių formų!Mūsų gėlių vazonas forma leidžia lengvai paleisti baigė ruošinio su šviesos paspauskite.Tai puikus įrankis, skirtas "PASIDARYK pats" entuziastams nori kurti savo ir kūrybos vazonai be jokių komplikacijų ar netvarka.

5.Platus Taikymas: Atskleisti savo vaizduotę, kad šis naujoviškas vazonas pelėsių, puikiai tinka kurti gėlių menas ir amatai, juvelyrika konteineriai, peleninių, ir daugiau.Jos plačiai taikomos apima darbastalio apdaila per savo unikalus ir universalus dizainas.

Papildoma Informacija

Medžiaga

Silikono formos

Kilmės

Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5