Aprašymas

Kulka Taškų:

1.Greitas Šildymas: Siekti, jaukus ir patogus važinėti per kelias sekundes su Šildytuvo Degimo Kamera 2000W arba 5000W efektyvų šilumos gamybos, užtikrinti pakankamą šildymo efektą.

2.Puikus Medžiaga: Pastatytas naudojant aukštos kokybės medžiagas ir ekspertų meistriškumo, mūsų Šildytuvo Degimo Kameros gali pasigirti tvirta ir ilgaamžė konstrukcija, kad yra dilimui ir nebus lengvai deformuoti arba nutraukti.Mėgaukitės nuoseklūs ir patikimi šildymo veiklos rezultatus už metus į priekį.

3.Energijos Taupymo: Šio šildytuvo degimo kameros gali šildyti greitai, per trumpą laiką, taupyti energijos sąnaudas ir naudoja mažiau naftos.Ji turi aukšto efektyvumo ir energijos taupymo dizaino, kuri leidžia protingas pasirinkimas jūsų automobiliui.

4.Lengvas Montavimas: Įdiegti ir pašalinti mūsų Šildytuvo Degimo Kameros lengvai įvairių transporto priemonių modelių.Patenkinti savo šilumos poreikius automobilių, sunkvežimių, ir RVs be vargo.Mėgaukitės jaukus ir šiltas vairavimo patirtį.

5.Nešiojamų Dizainas: Su savo nešiojamų ir lengvas dizainas, mūsų Šildytuvo Degimo Kameros gali būti bet kur, be jokių papildomų įsipareigojimų.Nedidelis dydis daro jį lengva nešiotis ir laikyti, todėl jūs galite turėti šilumos ir jaukumo ten, kur jūs einate.

Mūsų Degimo Kameros Automobilio pristato 2000W arba 5000W efektyvaus šilumos gamybos, energijos taupymo išlaidos, ir leidžia jums naudoti ją bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.Jis pagamintas iš kokybiškų medžiagų, kad jis nėra lengva deformuoti arba žalą ir gali patenkinti skirtingus poreikius.

Specifikacija:

Svoris:

2000w:310g

5000w:410g

Pakavimo Sąrašas:

1* Degimo Kameros Degiklį

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Papildoma Informacija

Kilmės

Žemyninė Kinija

Kitos Dalies Numeris

Šildytuvas Degiklis

Tipas

Degimo Šildytuvas

Gamintojas Dalies Numeris

Šildytuvas Degiklis

Mainų Dalies Numeris

Šildytuvas Degiklis

Dalys

Asamblėja

Šalis/Regionas Automobilių Gamyba

Kinija

Specialios Funkcijos

Šildytuvas Degiklis

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5