Aprašymas

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje Dydis:15* 16cm Medžiaga: Aksomas Tipas: Dovanų Maišelis Pareigos: Sandėliavimo Ypatybė: Saldainių krepšiai yra labai gražus, švenčių ir patrauklus, jis gali ne tik sandėliavimo saldainiai, bet taip pat gali būti geras apdaila.Padidinti šventinę atmosferą, šios vestuvės saldainių maišelis, pridėjus raišteliu dizainas, patogu ir praktiška, idealiai tinka saugoti saldainiai bei dovanėlės draugams, labai populiarus su vaikais.Jis yra pagamintas iš aksomo medžiagos.Tai puikus saldainių dovana vyniojimo vestuvių.Pakuotė: 1pc Saldainių, Šokolado Pakavimo Maišelis Pastaba: 1. Dėl šviesos ir skirtumas ekrano reguliavimas, spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Visiškai Naujas ir Aukštos Kokybės Pavadinimas: Vestuvių Dovanų Maišeliai Tipas: Dovanų Maišeliai Medžiaga: Medvilnė Audinio Dydis: 13*16cm Spalva: Kaip Nuotraukoje Parodyti Pakuotė: 1pc Vestuvių Dovanų Maišeliai 1pc Žodžiai 1pc Pin Pastaba: 1.Dėl šviesos ir stebi efektas, spalvos gali būti lengvai skirtumas. 2.Prašome leisti šiek tiek dydžio paklaidos dėl rankinis matavimas.Dėkojame už jūsų suprasti!

Visiškai Naujas ir Aukštos Kokybės Pavadinimas: Vestuvių Dovanų Maišeliai(Be Žodžių) Tipas: Dovanų Maišeliai Medžiaga: Medvilnė Audinio Dydis: 13*14cm Spalva: Raudona Pakuotė: 1pc Vestuvių Dovanų Maišeliai(be žodžių) Pastaba: 1.Dėl šviesos ir stebi efektas, spalvos gali būti lengvai skirtumas. 2.Prašome leisti šiek tiek dydžio paklaidos dėl rankinis matavimas.Dėkojame už jūsų suprasti!

Papildoma Informacija

CN

Zhejiang

Proga

Naujieji Metai

Dydis

15* 16cm

Kilmės

Žemyninė Kinija

2 funkcija

Patvarus

Medžiaga

ne-audiniai, Velvet

Funkcija 1

Praktinių

Funkcija

Saugojimas

Tipas

dovanų maišelis

Pakuotė

1pc Saldainių, Šokolado Pakavimo Maišelis

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5