Aprašymas

Šie LED pasakų sparnus funkcija, rūdims atsparus kietos vielos briaunos, užtikrinant, kad jie likti įdėti, o jūs paleisti ar šokis.Išsiskirti vakarėliuose, ir ant scenos su šių sparnų, puikus princesė ubierz, gyvūnų tematikos gimtadienius ar kaip gėlių mergaitė per vestuves.Šie sparnai padaryti puiki dovana bet kokiai progai.

Specifikacija:

Pavadinimas : Pasakų žėrintis sparnus

Medžiaga: spalvinga verpalai

Menčių skaičius: 6 vienetų

Spalva: balta rausva, violetinė mėlyna juoda ,žalia

Dydis: plėsti 59*45cm/23.23*17.72 cm

Įpakavimas : 32*42*2cm/12.6*16.54*0.79 cm

Svoris: 112G

Paketas, Sąrašas:

Švyti Fairy Wings*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Pasirinkta Medžiaga: Mėgautis įnoringas pasaulio pasakų magija su šių patogūs dėvėti šviesos fėjų sparnų.Meistriškai su aukštos kokybės ir rūdžių atsparia, sparnai, nėra lengva deformuoti arba nutraukti.Krašto profiliai yra pagaminti iš tvirto laidų, kurios išlaiko savo formą, o spalvoti verpalai, medžiaga, prideda paliesti užkeikimas.

2.Saugiai Pritvirtintas: ruoškitės į šokių arba paleisti su šios šviesos fėjų sparnus, kurie saugiai pritvirtinti prie jūsų nugaros ir tinka dauguma vaikų ir moterų pečių.Tvirtai laikykite, matavimo 59cmx45cm, kai prasidėjusios, ir spalvos suderintos elastiniais dirželiais, šie sparnai nebus nukristi.

3.Skatinti vaiko Kūrybiškumą: Pridėti jutiklinio užkeikimas į grojimo su šviesos fėjų sparnų.Šių sparnų, skatinti vaikus apsimesti žaisti, ir skatinti savo kūrybiškumą.Puikiai tinka šalims ir spektakliai, kad jūsų vaiko išsiskirti ir smagiai su įvairių spalvų ir raštų.

4.Visi-Tikslas: Imtis savo vaizduotę, skrydžio su šios šviesos fėjų sparnų!Idealiai tinka mergaičių dress-up, princesės kostiumas, apsimesti žaisti, ir gyvūnų tematikos šalių.Puikiai tinka vestuvėms, taip pat!

5.Praktinių Dovanų: Apšviesti savo stilių su šių išskirtinį šviesos fėjų sparnų.Pasinaudok savo vidiniu pasakų ir jaustis užkeikimas.Puikiai tinka merginoms ir moterims, kurie nori išsiskirti dėl Helovinas arba bet kokiai progai.Puiki dovana variantas dėl šeimos ir draugų gimtadienius ar Kalėdas.

Papildoma Informacija

Kilmės

Žemyninė Kinija

Elektroninis

no

Medžiaga

MEDVILNĖS

Proga

Eid al-Fitr

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5