Aprašymas

Kulka Taškų:

1.Švenčių Hanukkah Reklama: Tai omenyje, reklama yra puikus sukurti gerą šventinę atmosferą jūsų Hanukkah šalis.Jis išspausdintas su Laiminga Hanukkah, žvaigždės ir žvakių laikiklis, kuris bus pritraukti dėmesį ir padaryti savo svečiams jaustis palankiai.

2.Paprasta Naudoti: galite greitai nustatyti šią Hanukkah fone reklama pagal sriegimo įtraukti virvę per žalvario skyles ne savo keturių kampų.Tada, jūs galite tabaluoti reklama ant sienos ar medžio sukurti šventinę atmosferą.

3.Patvarus ir ilgalaikis: Tai Hanukkah fone reklama yra pagaminti iš storo poliesterio audinio, kad nėra lengva gauti, pažeistas ar deformuotas.Jis gali būti naudojamas ilgą laiką ir yra plyšimui atsparus.

4.Patogu laikyti ir Nešiotis: Tai Hanukkah fone reklama yra lengvas ir sulankstomas, todėl jį patogu laikyti ir nešiotis.Jūs galite naudoti ją kaip fotografijos prop arba šalies naudai.

5.Universalus pritaikymas: Ši Hanukkah fone reklama gali puošti jūsų namus, mokyklą, butas, bendrabutis, klasės, arba darbo vietą su šventinės atmosferos.Jis tinka įvairioms progoms, pavyzdžiui, Hanukkah šalys, foto kabinų, sienelių dekoracijos, ir dar daugiau.

Švęsti Hanukkah stiliaus su Laiminga Hanukkah Fonas.Mėlynai yra storas ir lengvas, todėl puikiai tinka klasėse ar namuose.Sriegio komplekte virvę per skyles lengva kabančios.Sukurti ilgalaikius prisiminimus su šiuo švenčių fone!

Specifikacija: Pavadinimas: Hanukkah Fone Reklama

Medžiaga: 100D poliesteris audinio

Gaminio dydis: (vidut.)180*115cm/70.87*45.28 cm

Svoris (apytiksl.)180g

Pakavimo Sąrašas: 1* Hanukkah Fone Reklama

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Papildoma Informacija

Elektroninis

no

Medžiaga

medžiaga

Kilmės

Žemyninė Kinija

Modelis

Žvaigždė

Modelio Numeris

laimingas hanukkah reklama

Proga

Šalis, Gimtadienis, Eid al-Fitr

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5