Aprašymas

[Nėra bateriją būtina] Naudojant savarankiškai kuriančių technologijų, su palieskite pirštu, kinetinė energija paverčiama į elektros energiją ir belaidžio ryšio signalai iš karto perduoti, taigi jums nebereikia nerimauti, baterijos keitimas į durų skambutį.Ji taip pat gali sumažinti baterijos taršos į aplinką.

[Ilgą atstumą, aukšto skverbtis] belaidžio duomenų perdavimo ilgio, atstumas atviroje erdvėje gali pasiekti 150 metrų, apimtis yra plati, skvarba yra stiprus, ir tai yra streso nemokamai naudotis per sienas.

[Kelių tipų muziką] atsisveikinti su "ding-dong" garso tradicinių durų skambutį.Yra 58 rūšių muzikos galite pasirinkti iš, kuri yra ryškus ir saldus.Visada yra vienas, kad jums tinka ir sukuria daugiau džiaugsmo į savo gyvenimą.

[Skirtingos melodijos, galima atskirti įvairių durų] multi-vilkite režimu, vienas doorbell gali nustatyti skirtingus muzikos skirtingus mygtukus, ir skirtingos melodijos, galima nustatyti priekinės ir galinės durys, todėl jį lengva atskirti ir ne atidarykite negerai durų.

[Keturių režimų] skambinti įrengta apšvietimo funkcija, kuris gali būti sukeltas reguliavimas pereiti į 4 režimai: tik skambėjimo, bet ne apšvietimo, tik apšvietimas, bet nėra skambėjimo, tiek skambėjimo ir brighting, ir ne skambėjimo, bet ne apšvietimas.Įvykdyti visus jūsų poreikius.Pavyzdžiui, kurčias pagyvenęs žmogus gali pasakyti, ar kas nors lankosi įjungdami šviesos.[Vandeniui ir dulkėms] Parama IP44 lygio apsauga.Gali būti naudojamos tiek patalpose, tiek lauke.

[Garsumo reguliavimas] 4 garsumo lygiai, laisvai reguliuojamas.Pavyzdžiui, jei turite užimtas savaitę ir norite turėti nepertraukiamą savaitgalį, galite pasukite garsumo silpninimo iki žemiausio lygio apsaugoti jūsų ramybės.

[Nėra persipynimu], Naudojant pažangias mokymosi kodas technologija, tai bus ne sukelti kryžminį skambėjimo ar kištis į kaimyno skambučius, kai naudojama bet derinys.

[Pažangi Atmintyje] Po to, kai elektros energija nutraukimo ir iš naujo, nustatyti atmintyje bus saugomi be nuotraukų.

Tipas-C įėjimas:5V1A

Darbo temperatūra:-20°C-60°C

Dažnis:433.92 MHz

Atstumas:150m (atviroje vietovėje)

Galia:0,5 W

Darbo drėgnumas:mažiau nei lygūs 85%RH

Tūris:0dB-110dB

Kokios patarimai:

1. Belaidžio signalai turi įtakos aplinkai.Daugiau kliūčių, tuo daugiau rimtų signalo nuostolių ir trumpesnis atstumas.

2. Mygtuką, negali būti pateikti dėl geležies duris, priešingu atveju signalas bus užblokuotas.Rekomenduojama vieta mygtuką šalia geležies duris.

3. Imtuvas negali būti perkeltas į kitą belaidžio tinklo įrangos, pvz., mikrobangų krosnelės, radijo imtuvais, kad būtų išvengta trikdžių su signalo.

4. Naudoti lauke, rekomenduojama jį naudoti su vandeniui padengti

Spalva:Juoda

Medžiaga:ABS

Dydis:Mygtukas dydis:6.8x4.2x2.5cm, Imtuvo dydis:4.2x7.3x2.3cm

Pakuotės Turinys:

1 * Doorbell (Apima Varpelių)

1 * naudojimo instrukcija lietuvių kalba

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Papildoma Informacija

Kilmės

Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5