Aprašymas

Tvirta Konstrukcija: aukso kabineto rankenos išsitraukia yra pagaminti iš sunkiųjų kieto žalvario medžiaga,tvirtas ir patvarus, skirtas kasdieniam naudojimui, dėl sunkiųjų stalčiai.Šios spintos išsitraukia yra gražiai apdirbta šepečiu aukso.Šių virtuvės spintos išsitraukia teikti puikus atnaujinimas jūsų baldai tiek sunkiojo žalvaris medžiaga/spalva ir dizainą,prideda šiltas,asmens prisiliesti prie jūsų namų.

1 Colio Aukso Kabineto Rankenos: Skersmuo:1 Colio(28 mm), Aukštis:1 Colio(28mm), Pagrindo Skersmuo:0.63 Colių(16mm), Vieneto Svoris apie 50g(1.76 oz).Yra daug vietos po rankenėlę įdėti savo pirštus ir gauti patogiai savo rankas, kai naudojamas.Prašome patikrinti, DYDIS rankenos, jums reikės atidžiai prieš perkant.

Su Plačiai taikyti: Graži apdaila suteikia išskirtinį išvaizdą jūsų baldus.Ir tinka gražiai su savo virtuvės, spintos, komodos, indaujos, spintos durų, spinta, batų spintelės, skrynios, spinta ir kt.

Laisvai DIYable: Mūsų šlifuoto žalvario spintelių rankenėles galite įdiegti minučių su minimaliomis darbo.Jie yra puikus pakeitimas išsitraukia, kad bus pateikti apdailos prisiliesti prie savo kabineto dekoravimo.

Komplektą sudaro: 4Pcs kieto žalvario kabineto rankenos, 4Pcs M4 x 25mm(1 colių)ilgio varžtai ir 4Pcs M4 x 40mm(1-9/16 colių) ilgio varžtais, siekiant palengvinti įvairių diegimo scenarijus.

Spalva:Aukso

Medžiaga:žalvaris

Dydis:28x28mm

Pakuotės Turinys:

4 * kieto žalvario kabineto rankenos

4 * M4 x 25mm(1 colių)ilgio varžtai

4 * M4 x 40mm(1-9/16 colių)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Papildoma Informacija

Kilmės

Žemyninė Kinija

Medžiaga

ŽALVARIS

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys

ELEKTROS

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5