Aprašymas

30/50/200/500pcs 4x8 mm Mini Maži, Apvalūs Magnetai N35 Neodimio Magnetas Dia 4x8mm Nuolatinis NdFeB Stiprūs, Galingi Magnetai 4*8 mm

PRANEŠIMAI:

1. Dėl ypatingo pobūdžio magnetas ir dirbtinių matavimas.Tikrasis matmenys yra taikomi fiziniai matavimai.

2. Magnetas turi Platų naudoja .Puikiai tinka klijuoti užrašus ant šaldytuvo durų.lenta tvirtinimo,adsorbcija įvairių plieno dalys,tvirtinimo audinių langelį ant stogo, idealiai tinka "PASIDARYK pats" projektai ir kt.Sukelti didelių super magnetinis,neleisk, kad vaikas jį liesti.

3. Susiję elektronikos produktų, tokių kaip Mechaninė watchs ,banko kortelės, mobilieji telefonai, kompiuteriai, televizoriai, stimuliatoriai ir kt., jie yra lengvai paveikti neodimio magnetai, prašome išlaikyti tam tikrą atstumą, ir taip išvengti nereikalingų nuostolių.

4. NdFeB magnetai yra trapi, charakteristikos yra kieti ir trapūs, ypač dideli-dydis produktai, juostos ir plonomis riekelėmis, atskiras magnetas, prašome atidžiai shift išdėstyti, negali sulaužyti sunku nuimti, taip, kad nebūtų sugadinti produkto ar sužeisti , Atskirti išlaikyti tam tikrą atstumą, kad nebūtų paliesti susidūrimo, sugadinti produktą, ar net pavojinga.

5. Neodimio magnetai yra paprastai padengtas Nikelio-Vario-Nikelio danga, siekiant išvengti geležies nuo rūdžių.Jei ne panaudoti laiku, įsitikinkite, kad laikyti atokiau nuo aukštos temperatūros ir korozinėje aplinkoje,nors yra dangos paviršiaus magnetu.

6. Jei turite kokių nors klausimų, prašome turėti gerus bendravimo su mumis.

Papildoma Informacija

Su Skylėmis

No

Tipas

Nuolatinis

Prašymas

Pramonės Magnetas

Formos

Lape

Modelio Numeris

N35

Composite

NdFeB Magnetas

Kilmės

Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5