Aprašymas

Savybės:

【Aukštos Kokybės Silikono】Šie ruoniai yra pagamintas iš aukštos kokybės ekologiškos silikono, kuris yra lankstus, bekvapis, šalčio ir šilumos atsparūs, daugkartinio naudojimo ir patvarus.

【Veiksminga Antspaudas】Šie guminiai žiedai gali pakeisti sugadintus ar senus antspaudus.Jie gali veiksmingai užkirsti kelią dulkių ir oro patekti, geriau laikyti savo maisto, švarus ir saugus.

【Platus】Puikiai tinka sandarinti stiklą sandariai maisto indeliai saugoti džemai, padažai, marinatai, vaisių ar daržovių.Stiklo sandariklis yra pakankamai minkštas ruožas, šiek tiek.pagamintas iš silikono, karščiui atsparūs, daugkartinio naudojimo, patvarus, nebus įsisavinti skonis ir kvapas, tinka labiausiai indelius ar stiklainius.

【Universalus Naudojimas】Pakeitimo silikono tarpinės tarpikliai tinka kasdien saugojimo, kelionės, pavyzdžiui, saugojimo, dehidratuotų maisto produktų, ir tinka laikyti šaldytuve ir šaldiklyje, laikymo, sandėliukas sandėliavimo, transportavimo maisto ar gėrimų be nesandarus, namų fermentacijos dangteliais ir kt.

【Daugkartiniai ir Patvarūs】Senas gumos sandarikliai dėvėti, lengvai po ilgo laiko naudojimo, prašome naudoti šias pakeitimo silikono tarpinės, pakeisti senas ar pažeistas plombas stiklo sandariai sandarinimo maisto indeliai.Šie nauji produktai bus puikiai.

Techniniai duomenys:

*Dalies Pavadinimas: Silikono Pakeisti Tarpiklis Sandariai Gumos Sandarikliai Žiedai

*Medžiaga: Aukštos kokybės ekologiškas silikono

*Dydis: išorinis skersmuo 3.75 cm/9.5 cm, vidinis skersmuo-2.75 colio/6,9 cm, storas 0.09 cm/ 0.22 cm

*Spalva:Balta,Raudona

Pakuotės Turinys:

15x sandarinimo žiedas

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Papildoma Informacija

Kilmės

Žemyninė Kinija

Formos

Žiedo Tarpiklis

Medžiaga

Silicio

Modelio Numeris

Silikono Tarpinės Pakeitimo

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5