Aprašymas

10Pack Garso Įrodymas Plokštes, Sienas,Lipnios Akustinės Plokštės 12X12x0.4In Įrašymo Studija,Biuro,Namo pagerino akustin, taip pat išvaizdą.Minimalistinis kvadrato formos buvo suprojektuota su beveled kraštai.Jie atlikti gerai sugeria nepageidaujamas garsas, ir tuo pačiu metu suteikia puikią dekoratyvinis efektas ant sienos.Jums bus ne apgailestauju perkant mūsų akustinio skydo.

Pagamintas su didelio tankio medžiagos, garso izoliacija putų plokštės veiksmingai pašalinti aidai ir stovinčių bangų crystal-clear sound.

lipnios akustines plokštes galima montuoti ant sienų, durų, langų, lubų, ir daugiau be jokių įrankių.Be to, jie lengvai supjaustyti dydis nepakenkiant veiklos rezultatų.

Puikus profesinės studijos, žaidimų kambariai, vaizdo dienoraščių, repeticija kambariai, koncertų salės, podcasting, mokyklų, namų kino sistemomis, biurai, augintinių, šunų būdos, ir daugiau.

Su klijais, spalva klijai yra atsitiktiniai, nr. paskyrimas yra priimtinas

Spalvos:: Juoda-Pilka/B:Juoda/C:Balta

Medžiaga:Poliuretanas

Dydis:Apie 30x30x1cm

Pakuotės Turinys:

10 x Akustinių Putų Plokštės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Laikas siunta: Visos produkto galime pristatymas per 3~8 savaitės diena), dažniausiai mes pagal klientų užsakymus laiku pakavimo ir vežimo, mes turi atidžiai patikrinti kokybės prekių, prieš Laivą, Todėl skirkite šiek tiek laiko tvarkoma.Apie sekimo numerį atnaujinimas: Jei jūsų sekimo numerį, jokių logistikos informaciją, kaip tūkstančiai sklypų siunčiami į užsienio šalis, logistikos kompanijų, nebuvo atnaujinti logistikos informacijos, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, Prašome ne tiesiogiai atidaryti ginčų.Mes pirmą kartą jums išspręsti!Ar jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

Papildoma Informacija

Kilmės

Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5