Aprašymas

[Geras Medžiaga] Mūsų mini lipni skriemulys yra pagamintas iš ABS medžiaga, kuri yra įmontuota nerūdijančio plieno kamuolys, patvarus naudoti.Įdėti skriemulys, ant dugno saugojimo konteinerius ir šiukšliadėžės, tada jie gali būti perkeliami lengvai ir sklandžiai.

[360° Pasukama Karoliukai] mini lipni skriemulys gali skaidrę 360°, bet kampas ir vietą, stabilus ir tylus.Galite perkelti jį valydami grindis, granulės, nebraižo grindų lengvai.Šis skriemulys leidžia lengvai traukti saugojimo dėžių arba mažų baldai, energijos taupymas.

[Paprastas Montavimas] Mūsų mini pasukamas ratukas yra lengva įdiegti, tiesiog įdėti turas dvipusis lipdukas ant dugno baldai.Rekomenduojama palaukti 4 valandas prieš pradedant naudoti jį taip, kad jie gali būti klijuojamos dar stipriau.Universalus ratai gali būti apkrova ne daugiau kaip 30 kg.

[Plačiai Naudoja] paketą įeina 20 black non-skylių lipnus kamuolys skriemuliai ir 20 baltos apvalios dvipuse lipnia juosta.Pakankamas kiekis gali patenkinti savo skirtingus poreikius.Jis tinka sandėliavimo dėžės, šiukšliadėžės, gėlių vazonai ir kiti smulkūs namų apyvokos daiktai.

[Garantinį] Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, mūsų aptarnavimo komanda suteiks jums profesionalų ir tinkamos kokybės paslaugas.

Produkto Pavadinimas: Mini Lipni Skriemulys

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas + Plastikas

Pakuotės dydis: 9 x 9 x 5cm

Spalva: Juoda

Produkto Dydis: 4,5 x 2,8 x 1,5 cm

Plieno Rutulys Skersmuo: 10mm

Pastabos:

1.Gali būti ir nedideli skirtumai tarp nuotraukos ir tikrosios spalvos preke.Mes stengiamės parodyti jums tikslios spalvos.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl rankinis matavimas.

20×Black Non-Skylių Lipnus Kamuolys Skriemuliai

20×Baltos Apvalios Dvipuses Lipnios Juostos

Vieno Rutuliuko Besisukančių Ratų,Baldus Apačioje Volelis

Papildoma Informacija

Kilmės

Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5