Aprašymas

7 dalių Komplektas Iš Nerūdijančio Plieno, Kastuvas Partijos Juoda Ant Paviršiaus Išlyginimas Gipso Įrankis Pakuotės Turinys: Šio metalo grandiklis rinkinį sudaro 7 dažų striukas su dydžių, 1 colių/1.5 colių/2 cm/2.5 cm/3 colių/4 colių/5 colių, įvairių dydžių, gali patenkinti skirtingus reikalavimus.Jei turite klausimų apie mūsų tapetai grandiklis, prašome susisiekti su mumis.

PUIKIAI tinka BET kokio DARBO PROJEKTAS - nerūdijančio plieno glaistas, peilis yra puikus grandymo tapetai, trowels ir sienos, pildymo skylių, įtrūkimų remontas gipskartonio, trowels, pleistrai, lipdukai, ir pašalinti dažų iš plytų, medžio, akmens, interjero sienų ir daugiau .

Patogi rankena - 7 lengvas trowels su ergonomiškos rankenos užtikrina malonią tinkavimo ir fono pašalinimas net po kelių valandų.Kiekvieną mentele rankena turi praktinį kabo skylė.

Aukštos kokybės medžiaga: Mūsų mentele įrankis yra pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno ir nebus rūdžių.Tai užtikrina ilgalaikį dažų grandiklis įrankis ir be streso pakartotinės apdailos darbus.

LENGVA SANDĖLIAVIMO - Į glaistas, peilis, mentelė ateina su praktiškas sulankstomas laikymo krepšys, pagamintas iš nailono, oxford medžiaga, lengva valyti ir atlikti savo įrankį.Su 2 kabinti skylės, ji gali būti lengvai pakabinti ant įrankio stovas, kad jūsų darbas taps našesnis.Tapetai grandiklis rankena turi kabo skylė lengvai laikymo ir naudojimo.

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Spalvos, kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

7 x serija pilkos kastuvas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Laikas siunta: Visos produkto galime pristatymas per 3~8 savaitės diena), dažniausiai mes pagal klientų užsakymus laiku pakavimo ir vežimo, mes turi atidžiai patikrinti kokybės prekių, prieš Laivą, Todėl skirkite šiek tiek laiko tvarkoma.Apie sekimo numerį atnaujinimas: Jei jūsų sekimo numerį, jokių logistikos informaciją, kaip tūkstančiai sklypų siunčiami į užsienio šalis, logistikos kompanijų, nebuvo atnaujinti logistikos informacijos, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, Prašome ne tiesiogiai atidaryti ginčų.Mes pirmą kartą jums išspręsti!Ar jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

Papildoma Informacija

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys

Plytelių klijavimas

Kilmės

Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5