Aprašymas

Šios Universalios Šildomos Rankenos su tolygus temperatūros kontrolė yra būtina turėti, bet kalnų biker!Sukurta su anglies pluošto, kuris veikia stabiliai už 100.000 valandų, esant 300°C ir šilumos konversijos norma daugiau kaip 97%.Tekstūruotos konstrukcija užtikrina puikų sukibimą, o išlaikyti savo rankas paskrudinto šiltas šalčiausias važiuoja.

Specifikacija:

Pavadinimas: Motociklo Rankena Apima

Gaminio dydis: apie 10x10cm/3.94x3.94 cm

Įtampa: 48V

Medžiaga: anglies pluoštas + gumos

Svoris:136g

Pakavimo Sąrašas:

1 pora x Motociklo Rankena Apima

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patobulintas Komfortas: atsisveikinti su nepatogiai važiuoja ant motociklo su mūsų rankena apima.Mūsų produktas dirba tolygus temperatūros kontrolės ir keli reguliatoriai teikti net ir nuosekliai šildymo išvengiant pernelyg didelių energijos naudojimo.

2.Pratęstas Ilgaamžiškumas: Dirbti nuolat iki 100 000 valandų, esant 300C su mūsų motociklo rankena dangčiai pagaminti iš anglies pluošto.Mėgautis neprilygstamą ilgalaikį našumą ir pratęsti gyvenimo trukmę.

3.Didelis Šiluminis Efektyvumas Sumažėja Energijos Sąnaudos: dėl savo anglies pluošto medžiagą, mūsų motociklo rankena apima pasiekti šilumos konversijos norma daugiau kaip 97%.Tai leidžia sutaupyti energijos sąnaudos ir ilgesnis baterijos, o tai apima efektyviai energiją vartojančias sprendimas.

4.Patobulintas Jojimo Patirtimi: Pagaminti iš patvarios gumos medžiaga, kuri gali atlaikyti aukštą temperatūrą, šie viršeliai ne tik apsaugos jūsų šildomos rankenos, bet taip pat pasižymi ergonomiška tekstūros dizainas tvirtas ir neslidus palaikykite.

5.Taikymo sritis: atsisveikinti su rankų nuovargio ir sveiki aukščiausios kontrolės su mūsų universalaus dydžio motociklo rankena apima, tinka visiems motociklams su 22mm skersmens rankenos.Mėgaukitės patobulintą jojimo patirtimi, kaip niekada anksčiau.

Papildoma Informacija

Kilmės

Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5