Aprašymas

Nerūdijančio Plieno Spintos Siurbimo 12 Pak Kabineto Magnetinis Durų Spyna, Virtuvės Spintos Durų Spintos Stalčių Skląsčiai, Ką jūs gausite:12 vienetų langų magnetai,taip pat ateina su 12 vienetų montavimo varžtų, todėl jums nereikės nerimauti apie varžtus, ir jums nereikia pirkti jas atskirai, kiekis Pakankamas ir gali būti naudojamas įvairių daiktų.

Medžiaga-pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno.Built-in visiškai magnetine jėga, stipri siurbimo, tvirtas ir saugus, pakankamai magnetine jėga uždaryti spintos ar durų ir langų daugiau veiksmingai.Graži ir kompaktiška konstrukcija, patikima ir ilgaamžė naudoti.

Lengva įdiegti:Pirma fix magnetas kabineto durų staktos, ir tada naudokite varžtus įdiegti plieno plokštele, ant kabineto durų prie padėtį, atitinkančią magnetas.

Patikimas ir turiningas:magnetinio durų sugauti yra daugiausia pagaminti iš nerūdijančio plieno,tvirtas ir patvarus, nėra lengva sulaužyti, ir tarnaus ilgą laiką; Juostinėmis varžtų skyles padėti sureguliuoti padėtį ir išlaikyti plieno plokštė lygio, su magnetu plokštė

Įvairios paskirties:spintos magnetai tinka kabineto durys, langinės, durys, spintos, komodos, ir kt., gali būti taikomas miegamieji, vonios kambariai, virtuvės.

Produkto Pavadinimas:Kabinetas Įsiurbimo

Tipas:Durų Spynos Ir Durų Sklendės

Vieno Produkto Svoris:34.5 g

Taikoma Scena:Visų Rūšių Kabineto Durų

Spalva:Sidabrinė

Medžiaga:Nerūdijantis Plienas

Dydis:5.1x1.3x2.3cm

Pakuotės Turinys:

12 * Baltos Spalvos Sugauti

12 * Strike Plokštės

48 * Įsprausti (Butas) Galvutės Varžtas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Papildoma Informacija

Medžiaga

Nerūdijančio Plieno

Kilmės

Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5