Aprašymas

Kulka Taškų:

1. Greitai džiūstantys klijai: Šis skystis izoliacijos klijai greitai džiovinimo laikas, kambario temperatūroje, atsižvelgiant tik 3-5 minučių, nusausinkite paviršių ir 2-6 valandoms sukietėti visiškai.

2. Plombos ir obligacijų veiksmingai: Šis skystis izoliacijos klijai turi gerą sandarinimo veiklos ir išlyginimas stiprumo, kurti ilgalaikį ir patikimą apsaugą.Ji taip pat turi stabilų klampumą, mažas lakumas, ir ilgas laikymo laikas, todėl jį lengva naudoti ir laikyti.

3. Universalus Izoliacija: Šis skystis izoliacijos klijai gali būti naudojami klijavimui, tvirtinimo, sandarinimo ir hermetizavimo įvairių namų apyvokos prietaisai, led žibintai, automobilių prietaisų, elektros tiekimo ir daugiau.Jis yra plačiai naudojami izoliacija ir užpildyti elektroninius prietaisus, užtikrinti saugumą ir ilgaamžiškumą.

4. Patvarių medžiagų: Šis skystis izoliacijos klijai tinka tiek karšto ir šalto programos, kaip jis gali atlaikyti temperatūras nuo -50°C iki 150°C. Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, ji suteikia gerų ir ilgalaikių obligacijų, kurios gali atsispirti nepalankioms oro sąlygoms.

5. Paprasta naudoti: Tiesiog įdėti antgalį ir extrude skystis, izoliacinės klijais, atsižvelgiant į sumą, naudoti.Jis bus sukietintas šiltnamyje ir pritvirtinkite sandarinimo dangtelį.Nereikia maišyti ar šildymo.

Aprašymas:

Mūsų skysčio juosta elektros yra puiki izoliacija ir pildymo elektroninių prietaisų.Sausu laiko 3-5 minutes, jis greitai apsaugo jūsų įrangą nuo aukštos ir žemos temperatūros.Jo ilgas sandėliavimo laikas reiškia, kad galite pasikliauti jį naudoti ateityje.Naudoti ją pritvirtinkite savo plombavimo dangtelis už tvirtą antspaudas.

Savybės:

1. Elemento Tipas: Skystis Izoliacijos Klijai

2. Produkto kiekis: 50ml

3. Gaminio spalva: skaidrus

4. Naudojimas: sandarinimo elektronikos dalys, elektros įrangos, puslaidininkių medžiagos, elektriniai šildytuvai, elektroninės svarstyklės ir kt.

Produktų Sąrašas:

Skystis Izoliacine Lipnia x1

Papildoma Informacija

Tipas

Silikono Hermetikas

Modelio Numeris

Skystis Izoliacijos Klijai

Kilmės

Žemyninė Kinija

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys

Medienos apdirbimo

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5