Aprašymas

Aprašymas:

Medžiaga:poliesteris

Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti

Kiekis:1 x Meksikos gnome

Savybės:

【Puikus Dydžio】Ant Meksikos Fiesta", " nykštukai yra puikus papuošalai jūsų namų ir šalies.Kiekvieną gnome yra maždaug 2,7 colio pločio, 3.1" aukšto, tinkamų stalo puošybai.

【Klasikinis Dizainas】Abu dėvėti Meksikos sombrero kepurė su modeliais.J. Gnome turi gitara.Pone.s Gnome turi marakai ant rankų ir nešioja nuimamas sijonas.Mielas nr. veido dizainas.

【Medžiagos】Cinco De Mayo Glamuras yra pagaminti iš poliesterio ir pluošto medžiagos.Barzda ir plaukai yra dirbtiniai plaukai, minkštas veltinis.Apačioje alsuoja kai smėlis leido jam stovėti stabiliai.

【Sėkmės Dovana】Cinco de Mayo glamuras yra daugiausia žalia ir oranžinė,su klasikinio dizaino pridėti Cinco de Mayo, atmosfera.Glamuras atstovauti sėkmės, kuri atneš laimę į jūsų.Dovanas savo vaikams, šeimai ir draugams.

【Cinco De Mayo Papuošalai】Tinka Cinco de Mayo dekoracijos patalpų namuose, stalas, sofa-lova, langas, spinta, Pakopų Dėklas, valgomasis stalas, lova, gyvenamasis kambarys, kaimo turizmas, Virtuvės ir pan.

Pakuotė:

1 x Meksikos gnome

Papildoma Informacija

CN

Kinija

Proga

Vestuvių & Sužadėtuvių, Eid al-Fitr, Krikštynos & Krikštas, St Patrick ' s Day, Grandiozinis Renginys, Pensijų, Lyčių Atskleisti, Gimtadienis, Namas Juda, Vaikų Diena, April Fool ' s Day, atgal į mokyklą, Kinų Naujieji Metai, Žemės Diena, Tėvo Diena, Padėkos, Šalis, Kalėdų, Valentino Dieną, Vestuvės, Helovinas, Velykų, Naujieji Metai, Baigimo, Jubiliejus, Motinos Diena

Kilmės

Žemyninė Kinija

Elektroninis

no

Medžiaga

ne-audiniai

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5